Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Előzetes áztatás nélkül is...

Előzetes áztatás nélkül is lehet jó sárgaborsó főzeléket csinálni? (Gondolom több lesz a főzési idő? )

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen !! de több lesz a főzés ideje .
2013. ápr. 4. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, de botmixerrel rásegíthetsz, ha már puha viszonylag de még nem pépes.Jó nagy fazékba, vagy magasfalú lábasba tedd fel, úgyis többször le kell habozni. abban fröcsögésmentesen megtöfködheted a botmixerrel.
2013. ápr. 4. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz sokkal több a főzési idő, és sosem áztatom be, lustaságból, feledékenységből. Ízre is nagyon finom.
2013. ápr. 4. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem fogom pürésíteni, a kislányom kifejezetten darabosnak kérte (amiben látszanak a borsócskafelek, tudod, anyucika!) :D

2013. ápr. 4. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
De aranyos, akkor persze az Ő kedvére csináld :))
2013. ápr. 4. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:
Soha nem szoktuk áztatni a sárgaborsót.
2013. ápr. 5. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!