2/6 anonim válasza:
Fokhagymás rántással szoktam berántani, borsozom plusz sütök a tetejére lisztbe mártott hagymakarikákat ropogósra.
3/6 anonim válasza:
A zúzott fokhagymát belefőzöm babérlevéllel együtt. Utána már csak berántom, és ha kell még utána sózok.
4/6 anonim válasza:
Nekem a 6.00-ás 83%.-os a tetsző, én is igy csinálom, csak a fokhagymás rántást sült füstölt szalonna zsirján készitem. A babért csak lencsébe használom.
5/6 anonim válasza:
Akkor mindenben egyetértünk... tudunk élni :)
6/6 doboszoli válasza:
Tudunk!
Sőt, fel a fejjel!! Amíg van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!