Milyen feltét illik az olyan pizzához, amin borsó is van? Tejfölös alap jó? Abba milyen fűszer kell? És még mi illene hozzá a sajton kívül?
tényleg összezsugorodik, kiszárad a borsó, mire megsül a pizza.
én is ajánlok mást, hátha kedvet kapsz hozzá. nagyon finom
a zöldborsópörkölt, tejfölösen tésztával vagy rizzsel.
a zöldborsós omlett is egy kis hagymát alátéve ízletes és laktató.
majonézes borsó is szóba jöhet.
ha mégis ragaszkodsz a pizzához, jó tejfölös fokhagymás alapra tedd, és vastagon borítsd be pl füstölt reszelt sajttal, de trappistával is finom lesz, csak takarja jól be a borsót.ha van egy kis bazsalikommal is megszórhatod a sajtpaplan alatt.
Érdekes szitu:)
Ha nekem ilyesmim lenne, akkor calzone-t csinálnék. Ez azt jelenti, hoghy félbe hajtod a vékony pizzatésztát, megtöltöd, lenyomogatod a szélét, és sajtot sütsz rá. Kb. töltött pizza. Mert így puha, szaftos maradna a borsós szósz.
Ehhez én tejfölös szószt el tudnék képzelni. Bazsalikommal, fokhagymával, sóval ízesítve, és reszelt sajtot is nyomnék a töltelékbe. Így ha megsül, a belsejéből majd kifolyik a forró, szaftos, meleg, tejfölös, sajtos, borsó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!