A sütni való gesztenyét áztatás elött vagy után kell be vágni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 18:03
1/3 anonim válasza:
Mi áztatás előtt szoktuk,és tökéletes szokott lenni.
2/3 anonim válasza:
Én is áztatás előtt, az a lényeg benne, hogy szívjon fel nedvességet. két-három órát áztatom, utána tepsibe terítem és előmelegített sütőbe teszem.
a tepsi alá is teszek egy tálkában vizet. hogy párában süljön kb fél óráig.közben egyszer átforgatom.
3/3 anonim válasza:
Nem muszáj áztatni... lemosod folyóvízzel alaposan, bevagdosod, serpenyőbe teszed, lefeded, tűzhelyen megsütöd azt kész. Isteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!