Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sütni való gesztenyét...

A sütni való gesztenyét áztatás elött vagy után kell be vágni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi áztatás előtt szoktuk,és tökéletes szokott lenni.
2012. nov. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is áztatás előtt, az a lényeg benne, hogy szívjon fel nedvességet. két-három órát áztatom, utána tepsibe terítem és előmelegített sütőbe teszem.

a tepsi alá is teszek egy tálkában vizet. hogy párában süljön kb fél óráig.közben egyszer átforgatom.

2012. nov. 24. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj áztatni... lemosod folyóvízzel alaposan, bevagdosod, serpenyőbe teszed, lefeded, tűzhelyen megsütöd azt kész. Isteni...
2012. nov. 25. 00:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!