Mennyi ideig kell a gesztenyét áztatni? Áztatás elött, vagy után kell bevagdosni?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat !!!!2011. nov. 5. 10:42
1/3 anonim válasza:
áztatás előtt kell bevagdosni, és minimum 2 órát áztasd.
2/3 bumbi02 válasza:
én áztatás nélkül szoktam sütni:))
3/3 anonim válasza:
Én sem szoktam áztatni. Mind két oldalán bevagdosom, sütés közben lefedem, kicsi vizet mindig öntök rá, aztán ha kész, bele egy lábasba, és letakarom nedves konyharuhával. Rögtön megpucolom az összeset, mert a gőz felnyitja. Aztán lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!