Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A gesztenyét bevagdosás előtt...

A gesztenyét bevagdosás előtt vagy után kell beáztatni?

Figyelt kérdés
a piacon a bácsi elmondta hogy forró vízbe kell áztatni amíg a víz ki nem hűl,de a bevagdosás előtt vagy után? előtte kell nem?mert akkor megpuhul és könnyebb bevágni. Ti hogy szoktátok?
2011. okt. 19. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még keményen bevagdosom, aztán már főzöm is, nem áztatgatom.
2011. okt. 19. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Én előtte szoktam beáztatni egy órára, aztán bevagdosom és egy kis vízzel még bespricnizem, és mehet is a sütőbe.


Nyami. :)

2011. okt. 19. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Hideg vizbe szoktam és áztatáa után vagdosom be . Mert a viztől kicsit puhább lesz a héja és igy könnyebb bevágni... 1-2 órát áztatom..
2011. okt. 19. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2011. okt. 19. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mind a két oldalát bevagdosom, aztán mehet a sütőbe Ha megsült, akkor vizes konyharuhával letakarom, így a gőz felnyomja a héját. Lefedve hagyom, és gyorsan az összeset pucolom. Amíg meleg (és kicsit nedves), addig lehet pucolni. Után meg csak enni kell, nincs gond a pucolással. :)
2011. okt. 19. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
okés,köszi:)
2011. okt. 19. 15:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!