A bőrös malachusinak a bőrös felét bevagdosás után miért nem kell sózni és fűszerezni? Bővebben lent.
Minden receptnél azt lehet olvasni hogy csak a húsos felét sózzák,de miért?Mi van ha én a bőrös felét is megszórom?
Volna valakinek recept ötlete is esetleg?Gondoltam sörrel fogom kenegetni egy szelet szalonna segítségével,vagy alá öntöm a sört,és a végén kenegetem,de még sosem sütöttem így,eddig anyukámra bíztam :-)
szia! nem tudom, hogy mások, hogy csinálják, de én az egész darab bőrös húst cakkpakk befűszerezem, sózom.
utána ugyanúgy csinálom, ahogy Te írtad. sörös-szalonnás kenegetés.
üdv.
Köszi!Alá is öntesz a sörből vagy csak kenegeted vele?
Gondoltam sütőzacskóba teszem és a vége felé kibontom pirulni akkor locsolgatnám,kenegetném.
Közben utána néztem azért nem szokták a bőrét sózni mert akkor fel hólyagosodik.Mindegy az enyém már sózva van :-)
Köszi!
Akkor kenegetni fogom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!