Hogyan süssem meg a gesztenyét, hogy a vékony, szőrös kis héja is lepörögjön róla? Áztassam, ne áztassam?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvasok,valami tuti tipp kellene.Elveszti a varázsát,ha ugyan a külső héj szétnyílik,de a belsőt meg kapargathatom.Függhet ez a gesztenye minőségétől is?2012. nov. 16. 21:59
1/3 anonim válasza:
Először is bevagdalod. Majd sós vízben kell egy picit főzni, utána átpakolni egy tepsibe, sütőben megsütni.
Jó, hogy kérdezted, hétvégén én is csinálok, ha kapok gesztenyét. :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Kezdjük az elejéről,még kezdő konyhatündér vagyok :) Csak a héját,vagy a gesztenyét is bevágom?Meddig főzöm a vízben,illetve hideg,vagy meleg vízbe teszem fel?Utána ha a sütőbe rakom,akkor fóliával letakarom?Meddig kell sütni?
2012. nov. 20. 16:06
3/3 anonim válasza:
Fogj egy lepedőt tegyél magad köré sültkrumplikat ha ez megvan kezdj el énekelni és táncolj utána fogj egy wc papírt és edd meg ha ez kész Megsütted a gesztenyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!