Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott húst tejbe áztatás...

Rántott húst tejbe áztatás előtt vagy után sózzuk meg?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy nagyon finom omlós lesz a rántott hús, ha sütés előtt beáztatom tejbe. A kérdésem az lenne, hogy előtte vagy utána sózom meg a husit? Illetve mennyi ideig áztassam?
2013. jan. 2. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
én 3-4 órára szoktam ha sietek, ha van időm akkor egy egész éjszakára, és utána sózóm.
2013. jan. 2. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Utána.
2013. jan. 2. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
utána sózom. Annyi,hogy én fokhagymát is teszek a tejbe ..
2013. jan. 2. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Utána.

Áztatás az idődtől függ: pár óra vagy egész éjszakán át.

2013. jan. 2. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Én be szoktam sózni mindkét oldalát, majd annyi tejbe teszem, hogy ellepje és be a hűtőbe legalább fél napra, de még jobb ha előző nap, panírozáskor így már nem kell sózni és szerintem finomabb is így a hús.
2013. jan. 2. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Alapszabály, pácba, sót nem rakunk. (a tartósítás más téma)

Tehát egyértelműen utána.

2013. jan. 2. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 doboszoli ***** válasza:
Utolsóval egyetértek!!
2013. jan. 2. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!