Rántott húst tejbe áztatás előtt vagy után sózzuk meg?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy nagyon finom omlós lesz a rántott hús, ha sütés előtt beáztatom tejbe. A kérdésem az lenne, hogy előtte vagy utána sózom meg a husit? Illetve mennyi ideig áztassam?2013. jan. 2. 15:42
1/7 anonim válasza:
én 3-4 órára szoktam ha sietek, ha van időm akkor egy egész éjszakára, és utána sózóm.
3/7 anonim válasza:
utána sózom. Annyi,hogy én fokhagymát is teszek a tejbe ..
4/7 anonim válasza:
Utána.
Áztatás az idődtől függ: pár óra vagy egész éjszakán át.
5/7 anonim válasza:
Én be szoktam sózni mindkét oldalát, majd annyi tejbe teszem, hogy ellepje és be a hűtőbe legalább fél napra, de még jobb ha előző nap, panírozáskor így már nem kell sózni és szerintem finomabb is így a hús.
6/7 anonim válasza:
Alapszabály, pácba, sót nem rakunk. (a tartósítás más téma)
Tehát egyértelműen utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!