Mi a teendő, ha eslóztam a rántott húst?
Figyelt kérdés
Asszem szerelmes a szakácsnő:) Mit tudnék tenni vele,ami egy kicsit elvenné az izét? Talán ha beletenném joghurtba? Hülyén hangzik?2012. dec. 3. 10:25
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen,már kész:(
2012. dec. 3. 10:34
3/12 anonim válasza:
Mustáros szendvics.
Az talán elveszi az ízét, egy próbát megér.
4/12 anonim válasza:
jólvan az, én tegnap a pogácsát sóztam el, legalább pótoltuk a folyadékot, mert megittunk utána vagy 2 liter vizet :)
5/12 anonim válasza:
Csinálj mellé egy kevésbé sós köretet, rizst, vagy krumplit, és jó sok savanyút-salátát tálalj mellé.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat,jó nagy adag lett,úgyh ki birjuk próbálni mindet sorban:)
2012. dec. 3. 10:55
7/12 anonim válasza:
tejfölös krumplifőzelékkel ehető
8/12 anonim válasza:
Szerintem is egy főzelékkel észre sem veszitek. tejfölöskrumpli, zöldbab, paradicsomoskrumpli,spenót,
sárgaborsó stb.
9/12 anonim válasza:
rántott húshoz főzelék???? nomen est omen: nemáááá!!!
meg kell enni így sósan, nincs más választás :)
10/12 anonim válasza:
Az még nem jelenti, hogy ördögtől való a rántotthús főzelékkel, hogy Te kedves "nemáááá" nem szereted...
én ma pl a tegnapról megmaradt ( de nem kisütött) rántotthúshoz éppen most csináltam egy kis zöldbabfőzeléket.
És semmi szégyenérzetem nincs.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!