A rántott hús készítése után maradt tojást, zsömlemorzsát még megsütitek? Nálunk, a maradék tojás, zsömlemorzsa, levesből zöldség össze kutyulva, kanállal kiszaggatva, sütve, előbb elfogy, mint a rántott hús.
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 18:40
1/26 anonim válasza:
Már gyerekkoromban is kisütötte a mama . ez volt a "hústészta", és természetesen mind a hárman rácsaptunk előbb, mint a húsra...:)
2/26 anonim válasza:
A tojást vagy megsütöm a legvégén, vagy volt, amikor még aznap tojásos levesbe csurgattam bele.
A zsemlemorzsát mindig átszitálom a leves-szűrőn és a tiszta morzsát teszem vissza a csavaros tetejű üvegbe, a kiszitált morzsalékot kidobom.
3/26 anonim válasza:
Ezt Mi úgy hívjuk, hogy pofézli. Nálunk is mindenki erre vadászik a tálban.
4/26 anonim válasza:
Igen. Nálunk porzsa poginak hivják..
5/26 anonim válasza:
Nálunk pampuskának hivta a nagymama.
8/26 anonim válasza:
Mi általában tojással keverjük össze a zsömlemorzsát és konzerv hússal együtt elfogyasztjuk,vagy tonhallal,de szoktunk pástétomot is keverni hozzá.
9/26 vaszily katalin válasza:
nem kell kidobni semit öszekutyulni s kisütni,ugy mint a husit.gyerekeim szeretik.prézli a neve nálunk.
10/26 anonim válasza:
én a kutyusoknak szoktam megcsinálni, ők is egyenek valami finomat. Imádják! Ilyenkor egy picit úgy érzik nekik is sütöttem és kaptak a finom falatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!