Mennyi sót raktok a rántott csirkecombra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 11:00
1/4 anonim válasza:
Attól függ:
ha előző nap sózom, akkor elég kevesebb is, mert van ideje arra, hogy a só kellő mértékben átjárja.
Ha pl. vasárnap ebédre akarom sütni, aznap reggel biztosan alaposan körbesózom, szépen elímítgatom rajta, hiszen csak 1-2 óra áll a só rendelkezésére, hogy átjárja a husit.
Attól is függ persze, hogy a család sósan eszik, vagy csak kevésbé.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, de úgy értem mennyi mennyiséget? Egy csipetet v. többet :)
2012. nov. 4. 11:05
3/4 anonim válasza:
Szerintem 1-1 csipet mehet egyenletesen mindkét oldalára.
4/4 anonim válasza:
Mindig kiteszek sót egy kistányérkába, kb annyit, amennyi kell a sózáshoz. (minden szelethúsnál ) amennyit a három ujjammal fel tudok csippenteni annyi az egyik oldala, és ugyanekkora csipet a másik oldala is, egyenletesen eloszta szóráskor.nekünk így pont jó.
ha tehetem este már besózom a másnapi húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!