Hogy kell rántott csirkemájat csinálni?
Ha sertésmáj, akkor előkészítésként tejbe áztatás, de a csirkemájat tudtommal nem kell. A sütés lassan, kis tűzön. Na meg ha sertésmáj, akkor amint megsült és kivetted az olajból, akkor sózd csak meg. Csirkemáj esetén ez nem okoz problémát, hogy csak sülés után jó sózni.
De pontosan mire gondolsz itt előkészítés és sütés alatt? Erre?
Köszönöm amit írtatok.
Igen erre gondoltam, hallottam ilyen tejbe áztatós mizériát is.
Nem lesz kemény ha túlsütöm? -mint mikor főzöm
Sózni akkor kell ha kisült?
Meg most lassú tüzön süssem vagy forró olajban?
Bocsánat, csak szeretném, hogy jó legyen.
Tésztasaláta jó mellé köretnek?
Igen ,ne legyen túl forró a zsirdék.hamar sül, pár perc múlva meg kell fordítani. ha szép aranybarna, akkor már kész, de egyet vegyél ki és szúrd meg villával próbaképpen. ha nem jön véres lé tényleg kész, szedheted ki a többit is papírtörlőre.
rizs vagy krumpliköret illik hozzá.
Köszönök mindent, nagyon finom lett.
Csináltam hozzá krumplipürét és tésztasalátát is.
Nem is fröccsent sütésnél csak egyet.
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!