Dios vajat mibe hasznalnatok el? Receptnek is örülnek hozza!
Készits sima hagyományos palacsinta tésztát ,az olvasztot diós vajat keverd bele:Olaj helyett. Majd süsd ki . töltds meg barack lekávarral a lekvár tetejére szorj porcukros diót ,majd tekerd fel a palacsintát.
Vágd fel csikokra rakd 1jénaiba egymás mellé úgy-hogy a palacsinták álljanak.
4dl tejet keverj simára 4 tojás sárgájával kevés porcukorral fél zacskó vanilia pundingal. Öntsd rá a palacsintákra: Tedd sütöbe 20-25 percre . majd a tojás fehérjét kevés cukorral verd kemény habbá tedd a palacsinta tetejére . Rakd vissza sütöbe kb 10 percre.
Olvaszd meg: gomba fejeket kend át vele ,majd grillezd ,meg a gombát ,vagy csak sütőben süsd meg.
Vegyes eredi gombát ha meg párolsz a diós vajon ,felengeded 30% tejszinel lesz nagyon finom gomba mártásod ,spegettivel nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!