Nálatok a töltött káposzta rántassal vagy anélkül készül?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 09:44
2/6 klopusz válasza:
Melyikre gondolsz?
A savanyú káposztából készültbe nem kerül rántás, az édeskáposztásba viszont igen.
3/6 anonim válasza:
Én is berántom gyengén. A Férjem nem szereti a levét,ha "vizes".
4/6 anonim válasza:
A nagymamam ket verziot keszit minden karacsonykor( igaz,csak akkor). Elneveztuk oket ferfi-noi valtozatnak.:) A 'ferfi' rantassal,paprikaval,tejfollel,bacondarabokkal,surure keszul, a 'noi' lightosabb, az rantas nelkul, keves paprikaval, kevesebb turbozassal. Amikor egymas mellett vannak az asztalon,olyan,mintha nem is azonos fajta etelek lennenek.:)
Szoval nalunk mindket verzio letezik.:)
5/6 anonim válasza:
Nálunk nincs rántás, -amikor összeállítom az edényben- közé van szórva a liszt és a paprika, és úgy rotyog össze.
6/6 anonim válasza:
Én is úgy főzöm, hogy közé szórok lisztet és paprikát. Ha a férjem főzi, akkor ő be is rántja. Mindkét változat finom, ő berántva én anélkül szeretem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!