Hogy készül a paradicsomos káposzta? Vizbe rakjam fel föni vagy paradicsomlébe?
Figyelt kérdés
Egyik recept ezt irja másik azt...:S
Köszönöm szépen!
2010. okt. 23. 10:20
1/6 anonim válasza:
MIndkét módszer jó. Én vízbe szoktam először,mert hamarabb megfő,mintha rögtön beleteszem a paradicsomot is.
2/6 anonim válasza:
Én is vízbe szoktam, eddig 4-5 alkalommal készítettem. Figyelj hogy ne lepje el túlságosan a víz, mert nem fővi el. Vagy ha mégis soknak találod paradicsomos sűrítés előtt merj le vagy önts le belőle valamennyit.
3/6 anonim válasza:
Igen, sós vizbe tedd fel, nagyon kevésbe, mert a káposzta összeesik. Vághatsz bele egy kis fej hagymát is. Ha puha berántod. Azt is leirom, de biztos Te is tudod. Szóval kb. fél dcl zsiradékra tégy 2-3 evő kanál lisztet, és piritsd zsemle szinüre, tegyél rá kis piros paprikát, hogy szép piros legyen a paradicsomos káposztád, majd ereszd fel hideg vizzel, keverd simára. Ekkor keverj bele 1 nagy -14 dkg-os süritett paradicsomot, keverd el, és mehet a káposztára. Óvatosan, platnin gyöngyöztesd készre. Só, 3-4 kanál cukor. Borsot nem szoktam.
4/6 anonim válasza:
A paradicsomban sokára puhul meg a káposzta.
5/6 anonim válasza:
Köménymagot ki ne felelejtsd,én öröltet szoktam belerakni.Borst én sem teszek bele.Sós vízbe teszem fel főni én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!