Hogy készül a savanyú káposzta? ( remélem nem erjesztéssel)
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:14
1/8 anonim válasza:
Hát az igazi svanyúkáposzta hogy készülne mással mint erjedéssel.
3/8 anonim válasza:
Erjesztéssel készül, mi mástól savanyodna meg természetes úton?
5/8 anonim válasza:
Hát nem is az ecettől lesz savanyú! Csak só és egyéb fűszerek kerülnek bele. Természetesen sós leves erjesztéssel készül...
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat!
2010. jan. 27. 12:03
7/8 anonim válasza:
Igen bizony erjesztéssel.tejsavas erjedés, arért olyan finom büdi!
8/8 anonim válasza:
Ecetet, citromot bele ne rakj, mert megállítja a tejsavas erjedést, és beindítja az eceteset (mint a levegőt kapott bormustnál), s később a rothadást is. Néhány szelet piros almától valamivel édesebb lesz az erjesztett hordós káposzta.
A tejsavas erjesztett zöldségnek kimondottan kellemes az illata - ami jellegzetesen büdös, az a vajsavas erjedés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!