A székely káposzta egytálétel vagy főzelék? Habarással készül?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 16:01
1/6 anonim válasza:
egytaletel, es nincs benne sem habaras, sem rantas.
2/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
egytál étel, a rántás meg habarás készítése meg ízlés dolga. Én rántással készítem, és rakok bele tejfölt is :).
5/6 anonim válasza:
Egytálétel. Én teszek a végén bele egy vékony lisztes-vizes habarást.
Nem kötelező, eredetileg nincs is benne, de a mi családunk így szereti.
Tejföl csak egyénileg tálaláskor kerül kinek-kinek a tányérjába, mert nem mindenki szereti a tejfölt.
6/6 anonim válasza:
Egytál, tálalóban melóztam (sajna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!