Töltött káposzta egy nappal hamarabb?
A kérdésem az lenne, hogy ha a töltött káposztát ma elkészítem, azt betehetem holnapig a hűtőbe, hogy már csak főzni kelljen, vagy ha már elkészítem, akkor meg kell ma főznöm?
Előre is köszi!
Most előkészítést vagy elkészítést kérdezel. Nem értem.
A töltöttkáposzta jól bírja a tárolást, melegítést. Sőt, azt mondják, minél többet melegítik, annál jobb lesz.
Ha ma nem gond a megfőzése, szerintem tedd meg. Holnap úgy hiszem úgyis lesz még sok dolgod.
Ha csak előkészítést kérdezed, arra azt mondom, hogy a nyers hús és nyers káposzta ne legyen együtt. Nincs is sok értelme, mert ha már csak főzni kellene, az már nem gond. Ott lehet hagyni, mással foglalkozni. Elrotyog az magában is.
Előkészítésre gondoltam, csak elég gyorsan írtam a kérdést, mert rohan az idő nagyon.
Szóval hogy előkészítem és holnap már csak megfőznöm kelljen.
Előrecsomagolt a hús, úgyhogy akkor mai főzés lesz. :)
Köszönöm a válaszotokat és Kellemes Ünnepeket kívánok! :)
Főzd meg ma, az a legbiztosabb. Utána már csak melegíteni kell, lehet akár többször is.
A mondás szerint kilencszer melegítve a legjobb... :) bár addig azért szerintem mindenkinél elfogy.
Már fél6 körül elkészült a töltött káposzta és nagyon-nagyon finom lett, és még holnap milyen fincsi lesz. :)
Mindenkinek köszönöm a válaszát és Kellemes Ünnepeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!