Ebből mit hoznál ki? dinsztelt káposzta és csirkemell. ezeket kívántam meg és együtt. Van valami ötleted hogyan lehetne finoman elkészíteni? Egytálétel vagy valami?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 19:45
1/6 anonim válasza:
A Csirkemellet szeletekre vágom,mindkét oldalát sózom,kicsit borsozom,megforgatom lisztben hirtelen kisütöm.Van aki még mustárt is ken rá,én nem szoktam.Pár perc alatt kész,finom,illik a dinsztelt káposztához.ZS
2/6 anonim válasza:
Van egy olyan étel , hogy Mátyás király kedvence. A húst dinsztelt káposztával, és májjal megtölteni, felgöngyölni és kirántani. Kihagyhatod a májat, ha nincs otthon. Tarjából az igazi, de szerintem cs mellből sem lehet rossz
3/6 A kérdező kommentje:
Bakker olyan kívánós vagyok :D 2.verzió nagyon bejön. lehet, hogy a káposztához teszek egy kis répát kockára vágva?? nem tudom megy-e hozzá, de ezt ennék :D csirkecombot jó lenne pl. tölteni a bőre alá ezzel.
2010. márc. 25. 19:58
4/6 anonim válasza:
Én ma pont ezt ettem:D de csak úgy natúran mindent:) finom, egészséges!:D
6/6 A kérdező kommentje:
na most be kell vallanom, hogy még nem, mert nincs itthon káposzta, se répa :D de hétvégén persze :D
2010. márc. 26. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!