Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan receptetek ami...

Van olyan receptetek ami kedvencetek, és nagyon finom? ( és ami nem sütemény)

Figyelt kérdés
gyűjtögetek, hátha van még olyan ami kimaradt a repertoárból. :)

2014. jan. 13. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Leirom a kedvenceimet,ha valamelyik recept erdekel,szivesen megosztom. Mindegyik nagyon egyszeru:)

Paradicsomleves bazsalikommal,mozzarellaval

Tejszines brokkolikremleves feherborssal, sajttal

Hideg meggykremleves

Tejszines gombakremleves

Grillezett gombafejek paradicsomos,bazsalikomos ontettel es raolvasztott mozzarellaval talalva

Dubarry csirkemell es parolt jazmin rizs

Gorog salata

2014. jan. 13. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:

11-es!

Ugyan nem én vagyok a Kérdező, de leírnád nekem az alábbi két receptet? :)

- paradicsomleves mozzarellával

- Grillezett gombafejek paradicsomos,bazsalikomos öntettel és ráolvasztott mozzarellával

Köszönöm! :)

2014. jan. 14. 08:47
 13/19 anonim válasza:
A 3 as válaszhoz csatlakozva,mi is szoktunk csinálni hagymalekvárt,de szilvával továbbfőzve...isteni
2014. jan. 14. 09:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is szoktam lilahagyma dzsemet készíteni fele-fele arányban almával, fahéjjal, az is isteni finom sültek mellé, de még zsíroskenyérrel is szeretjük.
2014. jan. 14. 10:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Istenek vagytok! Minden szuper amit írtatok. :) kedves 11-es, engem a brokkolikrémleves érdekelne a legjobban a felsoroltak közül. Ha megteszed hogy leírod, nagyon megköszönöm! :) Mennek a pacsik, és mindenkinek köszönöm! :))
2014. jan. 14. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze! Pontosan ezek alapjan keszitem en is!

[link]

[link] -itt annyit tennek hozza,hogy talalasnal a tanyerra teszek mozzarellagolyocskakat es arra merem a forro levest. A mozzarella istenien szetolvad a levesben! :)

2014. jan. 14. 10:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mihamarabb kipróbálom! :) Oda meg vissza vagyok a brokkoliért... :))
2014. jan. 14. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:

A grillezett gombafejek paradicsomos- bazsalikomos ontettel es mozzarellaval sajat krealmanyom,de nagyon egyszeru!:)

1. [link] - a gombat naturan meggrillezem.

2. Ontet: Dolmio Bolognese Classico- sajnalom,nekem ez bolti, nagyon szeretem.:)

3. Mozzarellaszeletek.

Amikor kesz van a gomba jenaiba teszem oket egymas melle, ra

2014. jan. 14. 11:01
 19/19 anonim ***** válasza:
* raontom a martast ugy,hogy boven ellepje oket es bekefedem a mozzarellaszeletekkel. Kicsit osszesutom, amig raolvad es elkezd rajta pirulni a sajt,de meg folyos- nyulos az allaga es talalasnal egy kis friss bazsalikomot szorok ra.:)
2014. jan. 14. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!