Szerintetek melyik a legnehezebben elkészíthető étel?
Ne nevessetek ki,de szamomra a piskota. Nagyon tudok izgulni,hogy j pont eltalaljam az aranyokat es tokeletes legyen. Azt szeretem,ami akar magaban is elvezheto, finom ize van porcukor vagy barmilyen feltet nelkul is. Ezenkivul levegos, habkonnyu,de megis szaftos. Sokszor sikerult mar,de van,hogy hiaba csinalok mindent a receptem alapjan,megsem sikerul igazan jol.
A masodik a rangsorban a csokiszufle,ami kivul eppen roppan es belul folyik.:)
Most már értem, miért 0% . Amit én nem ismerek, az nincs is, tehát jöhet a piros kéz.És aznapra olyan boldog vagyok, mert leszólhattam valakit.Micsoda hatalmam van nekem. Holott, ha utána gondolt volna, ez a válasz megfelel a kérdésre, ha a kérdező a nehéz fogalmán az időigényest kérdezte. A lepontozó meg belepof. azzal, hogy ő sose rántja a palacsintát, mert nem is látott még ilyet. Tőlem is ment természetesen a piros kéz.
Évekig, minden fizetéskor rendeltünk a barátnőmmel egy adag hortobágyi húsos palacsintát egy exkluzív étteremben, 2 terítékkel. Aztán annyira finom volt, hogy ismét rendeltünk egy kört, ugyanúgy. Leszedték a tányérokat,evőeszközöket,és újakat hoztak.
Bizony ott rántva volt. Én is szoktam ilyen snassz, tejfelesen bevont formáját csinálni, de az igazi, az ünnepi az a panírozottan kisütött formája. Meg is tanultam, s ha vendégek jönnek, ezt kérik.
Azt hiszem most szóltam utoljára hozzá témához, mert nem tudom megérteni, hogy ha valaki elmondja a véleményét, akkor a ....... hozzászóló /behelyettesíthető különböző negatív jelzőkkel/ adja a piros kezet, mert nyilván csak az egyetlen helyes válasz, amit ő ismert, tud, elképzel, akar, szeret. Ilyen társaságba nem megyek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!