Szerintetek melyik a legnehezebben elkészíthető étel?
Figyelt kérdés
Tehát főzés technikailag nagy kihívás, nem feltétlenül méregdrága alapanyagúra gondolok.2014. jan. 1. 16:45
5/19 anonim válasza:
A nehezen azt érted, hogy macerás?
Hortobágyi húsos palacsinta.
1. Pörkölt megfőzése - ledarálása - ízesítése.
2. Palacsinták kikeverése - kisütése.
3. Palacsinták megtöltése, majd panírozása lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába
4. Ezek kisütése.
Burgonya előkészítése, majd sütése.
Tartármártás kikeverése.
Ha nem is nehéz, de macerás.
6/19 anonim válasza:
Hű, nálunk nagyon nem ilyen a hortobágyi húsos palacsinta. Se panírozás, se krumpli, se tartár. A megtöltött palacsintákat a maradék szafttal leöntve sütőben megsütjük, és ez magában egy komplett étel, nem eszünk hozzá mást. Egyik kedvencem amúgy.
7/19 anonim válasza:
Mi is úgy esszük, ahogy az utolsó írta, nincs panír meg krumpli. Így is nehéz étel, nem hogy még panírral.
8/19 anonim válasza:
nem értem, hogy a gömbhalas válaszokat miért kellet lepontozni
kíváncsi lennék, hogy a lepontozók közül ki az, aki meg tudja csinálni úgy, hogy utána ne haljon bele a fogyasztásába... :)
9/19 anonim válasza:
Pl. a sólet. Ha igazán meg akarod adni a módját....
10/19 anonim válasza:
A húsos palacsintás választ én sem értem, nem kell rántani, krumpli, tartár sem kell mellé, sosem hallottam még ilyesmiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!