A strandokon, piacokon hogy készítik el a hekk törzset?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 14:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy, mint itthon, besózzák, paprikás lisztbe hempergetik és megsütik.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A halsütősök nem csinálják kukoricalisztbe, de, ha finomat akarsz, te abban forgasd meg. Kis bors is mehet bele.
Felesbe búzaliszttel is finom.Láttam már halsütőknél a sűrű bundába (tojás-liszt ) mártást is, amennyiben tényleg hekkről van szó.
A másik titkuk a nagyon bő olaj, amiben egyszerre éri a hő a haltörzset minden oldalról és nagyon gyorsan át tud sülni.
Otthon sütésnél is érdemes megszívlelni ezt a megoldást, bár olajrabló, de megéri.
Finomszűrőn leszűrve, egy befőttes üvegben hideg helyen tárolva, még egy alkalommal elsüthető.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a paprikás lisztes megoldást kerestem, hanem inkább ezt a lisztes tojásos masszát!Köszi!
2013. dec. 15. 21:53
5/6 anonim válasza:
Bő forró olajban sütik.
Sózzák, borsozzák és paprikás lisztbe forgatják a halat.
6/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon tuti panír, a hekkhez is tökéletes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!