Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A strandokon, piacokon hogy...

A strandokon, piacokon hogy készítik el a hekk törzset?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ugyanúgy, mint itthon, besózzák, paprikás lisztbe hempergetik és megsütik.
2013. dec. 15. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Itt van recept ha kell,mindig így csinálom és igazi eredeti :


[link]

2013. dec. 15. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A halsütősök nem csinálják kukoricalisztbe, de, ha finomat akarsz, te abban forgasd meg. Kis bors is mehet bele.

Felesbe búzaliszttel is finom.Láttam már halsütőknél a sűrű bundába (tojás-liszt ) mártást is, amennyiben tényleg hekkről van szó.

A másik titkuk a nagyon bő olaj, amiben egyszerre éri a hő a haltörzset minden oldalról és nagyon gyorsan át tud sülni.

Otthon sütésnél is érdemes megszívlelni ezt a megoldást, bár olajrabló, de megéri.

Finomszűrőn leszűrve, egy befőttes üvegben hideg helyen tárolva, még egy alkalommal elsüthető.

2013. dec. 15. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem a paprikás lisztes megoldást kerestem, hanem inkább ezt a lisztes tojásos masszát!Köszi!
2013. dec. 15. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

Bő forró olajban sütik.

Sózzák, borsozzák és paprikás lisztbe forgatják a halat.

2013. dec. 15. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez egy nagyon tuti panír, a hekkhez is tökéletes!!

2013. dec. 16. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!