Miért megy szét a fagyasztott tőkehal (Pangasius, Hekk filé) a kisütéskor? Miután besózom, kiolvasztom, paprikás lisztben megforgatom, a forró olajban a sütés során szétesik és csak egy maszatos massza lesz belőle.
Figyelt kérdés
Mellesleg a kiolvadás során leöntött, konyhai papírtörlővel leitatott víz (a hal súlyának kb. fele) a lefolyóban landol. Van erre jobb megoldás, azon kívül, hogy nem veszek ilyet?2013. márc. 29. 08:23
1/4 nyikiric válasza:
én is így jártam legutóbb a hekk filével. Bepaníroztam és mikor sütöttem szana szét ment az egész a serpenyőben. Totál ideg vagyok. Van még egy csomag halam a fagyóban, de előre félek megcsinálni.
2/4 anonim válasza:
Pont az a probléma, amit írtál. Tele van vízzel a hal, hogy nagyobb súlya legyen, amikor meg kiolvad távozik a víz és szétesik az a kevés halhús ami benne volt.
Sajnos tényleg nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
3/4 anonim válasza:
Én félig szoktam kiengedni a filéket, mondjuk én nem szeretem, de a páromnak szoktam rántani, ha félig engeded ki nem esik szét.(Nekem legalábbis)
4/4 anonim válasza:
Látom nem mai kérdés, de azért írok, hátha valakinek segít. Én úgy szoktam, hogy mikor kienged nem csak megtörlöm, hanem jól kinyomkodom belőle a vizet papírtörlővel. Volt már rá példa, hogy majdnem egy egész tekercs elment rá, de így többnyire szépen egyben marad. Max ilyen kisebb kilógó részek törnek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!