Fagyasztott eperrel milyen sütit csináljak oviba?
Na,akkor nem csak én tdtam így!
Első voltam.
Jól mondják itt előttem a többiek.
Nekem az eperről egyből az allergia ugrott be.(Biztosan azért,mert jó magam is allergiás vagyok rá.)
Ha már mindenképpen házi sütit vinnél (feltéve,ha tényleg szabad vinni),akkor javasolnám a muffint vagy az amerikai kekszet.
Ezeket is szeretik a gyerekek.
Vagy még a nagyot dob az a színes kókuszgolyók.
A golyócskákat ételszínezékkel megfestett kókuszreszelékbe forgasd.Nagyon mutatós,és a gyerekeknek nagyon tetszik.
Szerintem az epresből is nyugodtan csinálhatsz egy kicsit hátha valamelyik gyerek azt szereti.Elég egy lightos piskótatekercs szerintem :)
Azután pedig mondjuk még kókuszgolyót, csinálj simát is és kókuszosat is( ha vmelyik gyerek nem szereetné a kókuszt vagy allergiás)
A piskótatekercset így csináld:
Süsd meg ahogy szoktad a piskótát, sok túrót keverj össze 3 ek cukorral 1cs vanilliáscukorral és keverd bele még az epret is, ezzel töltsd meg piskótát és tekerd fel be a hűtőbe és kész. Ha akarod tehetsz rá csokiöntetet is :)
fagyaszttott eperrel gyümölcstortát,kicsik szeretik.
Egyébként rengeteg helyen nem tartják be a házisütis tiltást,hülyeség is.
Nálunk is minden héten van süti,igaz beosztva,minden héten más viszi,meg van,hogy van-e allergiás,és aszerint készül a süti (igy nincs sosem diós vagy mogyorós süti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!