Fagyasztott halat meglehet csinálni serpenyőben?
hogyne lehetne:)
Csak jól nyomkodd ki a levét papírtőrlő segítségével,nekem folyton szétesett forgatásnál ha nem szárítottam ki előtte.
Pl vajon hirtelen megpirítod,rá friss zöldfűszerek,majd a végén nyakon öntöd a zölfűszeres vajjal,de sokféleképp meg lehet pesze.
nagyon jól írta az előző hsz. tényleg meg kell szorongatni a tenyerünk között a kiolvadt, sózott szeleteket papírtörlőbe, de jobb, ha duplába,- mert hajlamos ráragadni a halra,-hogy semmi víz ne maradjon benne. ( a szuszt azért ne nyomjuk ki belőle ):)
így leszárítva, sütheted serpenyőben is kevés vajon, olajon, de azért óvatosan megfordítva.
Mi inkább pont, hogy serpenyőben sütjük olajban mint tepsiben sütőbe dugva.
Ha csak simán akarod megsütni akkor kell alá egy kis olaj és óvatosan forgasd meg.
Ha rántani akarod akkor meg bő forró olajban süsd és forgasd. A panír nagyjából össze is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!