Fagyasztott húsból lehet hurkát csinálni?
Lehet, sőt utána le is fagyaszthatod a kész hurkát.
"a hurkába nem kell hús". Ezen civakodnék, bár van aki így készíti...D)
Persze, ha kiengedett: megabálod (megfőzöd) a többi hozzávaló belsőséggel, majd összedarálod nemcsak ezeket, de egy kis szalonnát, és fülét-farkát, stb. részeked is. És az előre megfőzött rizzsel fűszerezve összegyúrod, bélbe töltöd, majd az egészet egy kicsit ismét összeabálod. Majd ha kihűlt, lehet sütni!
Mond nem lenne egyszerűbb, ha veszel egy kis darálthúst, és készítel belőle valami rakottashoz tölteléket, vagy veszel készen hurkát, és azt már csak sütni kell???
Én biztosan nem fognék hozzá, hogy 1,5 kg színhúst most elkezdjek hurkának feldolgozni. Annál több a macera vele, minthogy megérné. Szerintem.
Ja!!!!!
Disznóvágáshoz pluszba, azt igen!
Intézd úgy, hogy a vágás napjára kiengedjen rendesen, és nyugodtan hozzárakhatod.
Akkor már nemcsak ezzel a mennyiséggel veszed a nyakadba azt a rengeteg melót, és igazán fincsi lesz.
Jó disznókodást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!