Fagyasztott haltörzset hogyan lehet úgy sütni paprikás lisztben, hogy az rajta maradjon?
Figyelt kérdés
Már minden olyan fogást kipróbáltam,amit hallottam,vagy olvastam valahol,(bő,forró olajban,fedő alatt,fedő nélkül, fagyott állapotban, kiengedve,lassan sütve stb.)de továbbra is az a gondom,hogy a sütés közben "levetkőzik" a hal2008. júl. 16. 11:19
1/1 anonim válasza:
Hagyd teljesen kiolvadni, majd itasd fel a nedvességet róla. Úgy nagyon fincsi ropogósra meg tudod csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!