Dec 25-én mennyire ciki hídegtálal várni a vendégeket?
miért ne? :)
én kifejezetten szeretem a hidegtálakat! :) azt lehet csipegetni amit szeretnél és nem is drága! szerintem nyugodtan! :)
Tökéletes vendéglátás, igazán nagyon különleges hidegtálakat lehet készíteni.
Csak pár, amit szoktam: vadászkenyér, tojástekercs, szalonkocsonya őzgerincben (lehet halból és csirkéből is ), franciasaláta kis zselatinnal szintén őzgerincben.
Sós kosárkákba különféle krémek- pörköltkrém, csirkemájkrém (házi ), tojáskrém, halkrém, zöldségkém nem ragadozóknak... stb.
Aztán a klasszikusok a kolbászos karaj, a stefánia, a húsgombócok. Halas szendvicstálat is érdemes készíteni, nagyon jól lehet dekoratívan díszíteni. Sokféle saláta majonézesek frissek. érdekes pl a káposztás-sárgarépás majonézes saláta.
Hideg töltött csirke, hústekercsek ferdén szeletelve... és még sokan mások.
Szerintem gondolkodás nélkül vágj bele, a vendégeid is örülni fognak, hogy nem kell megint valami szokásos karácsonyi kajával megtömni a hasukat, hanem kedvükre válogathatnak, és szinte egész este.
Szerintem az tök jó, én nagyon szeretem.
Ráadásul 24-én úgyis mindenki telezabálja magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!