Mennyire ciki, ha holnap megfőzőm a húslevest és a pörköltet előre vasárnapra a vendégeknek?
Ha korán kelsz, már 6-kor világos van teljesen, odateszed a levest, azzal tényleg nem kell sokat foglalkozni.
előre dolgozhatsz szombaton, pl a zöldségpucolás, hús feldarabolás,hagymavágás, a hűtőben vígan elvannak becsomagolva. reggel annyival is előbb kezdhetsz. fölteszed a pörköltet is, max 2 óra alatt az is kész.ha lábszár esetleg, akkor kicsit tovább.
a délelőttöd így viszonylag szabad, a noketlit, vagy más köretet ráérsz 11-12 óra körül elkészíteni. attól függ, hányra mennek a vendégek.
saját magunknak én sem csinálnék ügyet az előző napi főzésből, de a vendég az vendég..:)
adjuk meg a módját a vendégül látásnak.
persze ez csak az én véleményem, a döntés a Tiéd.
Szerintem egyáltalán nem ciki!
És én mint vendég igazán nagyra értékelem, ha velünk tölti az időt a vengélátó, és nem a konyhában a fél napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!