Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire ciki, ha holnap...

Mennyire ciki, ha holnap megfőzőm a húslevest és a pörköltet előre vasárnapra a vendégeknek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam ,hogy vasárnap minél kevesebbet időt kelljen már a konyhában töltenem..
2012. ápr. 13. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez csak magánvélemény: de én vendégként szívesebben ennék aznap készült ételt, mint hűtőset.
2012. ápr. 13. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
hát ezzel én is így vagyok!
2012. ápr. 13. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
A pörköltet megfőzném, de hozzá a köretet, és a levest biztosan csak vasárnap.
2012. ápr. 13. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
A levessel nem kell foglalkoznod, reggel felteszed,megfő magától. Apörköltet csináld meg nyugodtan szombaton.Annak nemlesz semmi baja
2012. ápr. 13. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is volt már,hogy előtte nap készítettem el ételt a vendégeknek és ugyan úgy ízlett nekik.A pörköltön csak akkor lehet megérezni,hogy "másnapos" ha baromfiból készül. A levesen meg egyáltalán nem lehet érezni,szerintem. Saját belátásod szerint cselekedj. :) 32n
2012. ápr. 13. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha korán kelsz, már 6-kor világos van teljesen, odateszed a levest, azzal tényleg nem kell sokat foglalkozni.

előre dolgozhatsz szombaton, pl a zöldségpucolás, hús feldarabolás,hagymavágás, a hűtőben vígan elvannak becsomagolva. reggel annyival is előbb kezdhetsz. fölteszed a pörköltet is, max 2 óra alatt az is kész.ha lábszár esetleg, akkor kicsit tovább.

a délelőttöd így viszonylag szabad, a noketlit, vagy más köretet ráérsz 11-12 óra körül elkészíteni. attól függ, hányra mennek a vendégek.

saját magunknak én sem csinálnék ügyet az előző napi főzésből, de a vendég az vendég..:)

adjuk meg a módját a vendégül látásnak.

persze ez csak az én véleményem, a döntés a Tiéd.

2012. ápr. 13. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
A húsleves sokkal izesebb, ha egy nappal korábban fözöd. Én mindig szombaton megfözöm vasárnapra.
2012. ápr. 13. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy a húslevesben főtt zöldségeket, amit mi előételnek szoktunk kínálni, csak frissen főtt levesből tudom elképzelni, a leves is frissen az igazi, a tésztát elkészítheted előző nap,, előttem írták, egyetértek, a baromfiból készült pörköltnek van utóíze másnap,, marha, sertés elmegy másnaposan, köret frissen főjön hozzá.
2012. ápr. 13. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki!

És én mint vendég igazán nagyra értékelem, ha velünk tölti az időt a vengélátó, és nem a konyhában a fél napot.

2012. ápr. 14. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
A másnapos levesben szétázik a zöldség, ha leszűröd éskülön álla hűtőben akkor totyogós lesz
2012. ápr. 14. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!