Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire ciki, ha holnap...

Mennyire ciki, ha holnap megfőzőm a húslevest és a pörköltet előre vasárnapra a vendégeknek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam ,hogy vasárnap minél kevesebbet időt kelljen már a konyhában töltenem..
2012. ápr. 13. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért ne legyünk már álszentek:)ha előző nap főznénk meg

a vendégeknek szánt kaját, akkor sem azzal kezdjük, bocsi, de ez tegnap készült, de azért remélem ízlik...

ha jó volt az ebéd, kedves a vendéglátás, a vendégek is elégedettek, gond egy szál sincs.

ki az , aki rákérdezne a háziasszonyra" ugye drágám ma főzted, nem tegnap?"

remélem a kérdezőnek sem lesz gondja a holnapi menüvel.

2012. ápr. 14. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyszer nem tudtam aznap fözni valamiért, és elözö nap föztem meg a húslevest, a zöldségeket meg a húst is bennehagytam másnapig (természetesen hütöben).

A vendégek között több igen elismert fözöasszony is volt, akik addig minden alkalommal talátak valami kifogásolni valót.

Igy eléggég féltem, hogy mit fognak a másnapos leveshez szólni (természeresen nem mondtam meg nekik, hogy aznap csak felmelegitettem). A legnagyobb meglepetésemre mindenki odáig volt, hogy milyen finom a leves, a fött zöldségek meg a hús, és kérdezgettek, hogy mit csináltam, ami ennyire feldobta.

Szóval nyugodtan fözd meg elöre, senkinek nem fog rosszulesni a leves, söt sok dicséretet kapsz majd érte.

2012. ápr. 14. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 Yukióóóó válasza:
Szerintem bocs, hogy ezt mondom de a húsleves frissen főzve a legjobb akkor adja ki az ízét zamatát és tényleg nem egy problémás az elkészítése sem , ja és másnapra teljesen más az íze ! De persze ha idő hiányába vagy akkor csinálod amikor időd van rá :-)
2012. aug. 30. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem mai kérdés, de: a húsleves másnap az igazi! Valóban, a zöldségek nem olyan guszták, mint első nap, de a leves íze üt mindent!

A pörköltöt én speciel csak frissen szeretem, vagy úgy, hogy az egész egyben van melegítve, kis vízzel fűszerekkel. Másnapra minden leve eltűnik, csak a hagyma marad, amit viszont így nem szeretek...

2013. febr. 2. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!