Füszer növényt lehet ajándékba vinni valakinek? Vagy
ciki?
Szerintem nem ciki, én személy szerint örülnék neki :) Mindig is vágytam fűszernövényekre, de tudod, milyen nehéz elhozni a legközelebbi városból motoron? :D Kikelni pedig nem szeretnek a kis piszkok.
Úgyhogy ha szeret főzni, esélyes, hogy ő is kedveli a fűszernövényeket. Persze lehet, hogy nyűgnek tartja és jó neki a szárított is (pedig az nem olyan), vagy van neki elég. De ha normális ember, akkor szerintem értékeli a gesztust...
Nem írtál speciális kitételeket, úgyhogy feltételeztem, hogy nem pl. a hatalmas cégetek vezérigazgatójához mentek a villába egy estélyre, ahol kissé furán venné ki magát az ajándék kakukkfű, ami amúgy rém helyes növény (s még ki is kelt nekem) :D
2013. júl. 21. 15:42
2/10 A kérdező kommentje:
A férjem kollégájához vagyunk hívatalosak :Grillezni jővő hétre : Többen leszünk : A hölgyet pedig még azért nem ismerjük annyira mert 1éve van együtt a férjem kollégájával . párszor találkoztunk ,de csak kevés időre . Eddig nem jártunk össze : 34 éves ,egy írodában dolgozik iktatással foglalkozik .
Szerintem nagyon is ötletes és frappáns ajándék. pláne, ha valami természetes alapú pl vesszőkosárkába, vagy valami csinos terrakotta edénykébe teszel 1-2 cserép fűszernövényt.Én spec nagyon örülnék neki, és szerintem az illető hölgy is így lesz vele.
2013. júl. 21. 15:50
Én biztos nagyon örülnék neki.
2013. júl. 21. 15:54
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! Megnyugodtam 5 félét veszek majd kis cserepkben : Nem olyan drága ha jól emlékszem 350ft- 600ft ig van darabja : Aztán ha majd akarja elülteti a kertbe .
Egy csokor szép virágot is vihetsz neki.
2013. júl. 21. 16:02
Virágcsokrot vigyen a férj, alapvető udvariasságból szerintem.
2013. júl. 21. 16:17
Jó ötlet, de csinálhatsz fűszerolajat is, az még passzol is a grillezéshez.
2013. júl. 21. 17:27
Én is nagyon örülnék neki, szuper ötlet, a legközelebbi ilyesmire el is lopom. :D (mármint az ötletet)
2013. júl. 21. 17:37
Én amikor elkezdtem foglalkozni a fűszerekkel és különleges zöldségekkel, kaptam ajándékba egy tő mentát, meg pár csomag fűszermagot. Igen, akit érdekel ez, az örülni fog neki!
2013. júl. 23. 08:32
Kapcsolódó kérdések: