Feltétlenül kell leveskockát használnom? Májgombócleveshez.
A recept azt mondja hogy futtassam meg a vajon az apróra vágott hagymát és öntsem fel húsleves kockával készült lével.
Van itthon leveskocka, de feltétlenül használnom kell bele?
Van a leveshez fehér és sárgarépa, brokkoli, kelbimbó, hagyma (alapnak), tészta és persze csinálok májgombócot. Van egy csomó fűszerem.
Elég ha sima vízzel felengedem a hagymát és beleteszem a zöldségeket? Kap tőlük színt a leves?
(Bocsi, kezdő vagyok :) )
Milyen húslevest lehet fél ór alatt megfőzni?
Én több órán keresztül főzöm, igaz a legkisebb lángon, de finom lesz a végeredmény
Szerintem nem húslevesfőzés volt a kérdés.Legalábbis én nem annak olvastam. Én sem kezdem a húslevest vajas alapon hagymával és zöldségekkel.
A húsleveskockáról lebeszéltük többen is, de egyeseknek nem volt megfelelő a válasz.
A döntés a kérdező joga, hogy végül hogyan főzi /főzte meg a levesét.
Remélem ízletes lett leveskocka nélkül is.
Ma főztem meg végül, és nagyon szép színe lett leveskocka nélkül is :D Megfogadtam az itt kapott tanácsokat, amiket köszönök szépen ezúttal is :D Még májgombócot is ma csináltam először, nekem ízlik (talán egy picit sós lett) remélem bejön a családnak is.
A sárgarépa megpirítását a továbbiakban is alkalmazni fogom ha szeretném megszínezni a levest nagyon jó ötlet volt :)
További jó főzést mindenkinek és előre is Boldog Karit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!