Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csöröge fánkba beletehetem az...

Csöröge fánkba beletehetem az egész tojást, vagy feltétlenül csak sárgája mehet bele?

Figyelt kérdés
És ha csak a sárgája kell, akkor ti mit szoktatok csinálni a megmaradt fehérjével (habcsókot nem nagyon szeretem...)
2011. febr. 18. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen a sárgája kell hozzá. Le lehet fagyasztani.

Általában akkor használok sok fehérjét, ha habos süteményt csinálok. Ilyen a négerkocka, fagyi szelet, habos-mákos.

2011. febr. 18. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
én mikor csörögét csinálok, simán belerakom az egész tojást
2011. febr. 18. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a sárgáját különveszem, habosra kavarom, a fehérjéből kemény habot verek és óvatosan, mint a piskótánál a sárgájához keverem. Azután jön bele a liszt, amíg tudom, óvatosan kavarom bele kanállal, utánna persze belemászok kézzel. De állítólag minél keményebb volt a hab, annál könnyebb és hólyagosabb a kisült csörge tésztája. Én így tanultam.
2011. febr. 18. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!