Csöröge fánkba beletehetem az egész tojást, vagy feltétlenül csak sárgája mehet bele?
Figyelt kérdés
És ha csak a sárgája kell, akkor ti mit szoktatok csinálni a megmaradt fehérjével (habcsókot nem nagyon szeretem...)2011. febr. 18. 16:30
1/3 anonim válasza:
Igen a sárgája kell hozzá. Le lehet fagyasztani.
Általában akkor használok sok fehérjét, ha habos süteményt csinálok. Ilyen a négerkocka, fagyi szelet, habos-mákos.
2/3 anonim válasza:
én mikor csörögét csinálok, simán belerakom az egész tojást
3/3 anonim válasza:
Én a sárgáját különveszem, habosra kavarom, a fehérjéből kemény habot verek és óvatosan, mint a piskótánál a sárgájához keverem. Azután jön bele a liszt, amíg tudom, óvatosan kavarom bele kanállal, utánna persze belemászok kézzel. De állítólag minél keményebb volt a hab, annál könnyebb és hólyagosabb a kisült csörge tésztája. Én így tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!