Hová tünt a karfiol? Két hete 128 forintért vettem nagyon szépet. Most ronda sincs 300 alatt. El akartam tenni a fagyóba. Lemaradtam róla?
Mert a szabadföldit felszedték az első fagyok előtt, és mivel hirtelen sok lett a piacon, ezért volt olcsó.
Akinek viszont van kellő tároló (hűtő) kapacitása, az még vár a piacra-dobással, mert karácsony előtt, vagy éppen januárban már a 300-at is szívesen megadod érte, és örülsz, ha nem a 400-at kell kifizetned.
Tökéletesen igaza van az utolsónak. dömping ár volt, ami volt, mindenki szabadulni akart tőle még frissiben.
Ezután már csak egyre drágulni fog, sajnos.
Dehogynem!
Megveszed a 350.-est, lehet, hogy túlnyílott, lehet,hogy egy kicsit faradni kell, de rakd be a fagyóba szétszedve, majd fincsi krémleves lesz belőle a téli hónapokban.
Vagy majd összeturmixilod egyéb főtt-párolt zöldségekkel, csinálsz belőlük zöldség-fasírozottat, vagy éppen elhasználod darálthússal készített rakotthoz (alól-felül). Zöldségféle és vitamint lesz az jan-febr hónapokban.
Vásárolj be belőle, rakd el, ha nem húsleves-betétként, vagy rántva fogod elkészíteni, majd elkészíted másnak!
Nem értelek, miért kapod fel a vizet!
Tőlem megveheted az osztályon felüli minőséget is, nagyrózsával, hófehéren, de akkor ne csodálkozz és főleg ne háborogj az árakon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!