A rakott karfiolnál a karfiollal mit csináljak?
Figyelt kérdés
Odáig megvan, hogy pár percig átfőzöm de a karfiol szárát teljesen levágjam, hogy csak a karfiol rózsáit tegyem a rakott karfiolba rétegelve? És ha 1 kg darált húsból csinálom de baromi nagy fej a karfiol akkor úgy jó? Sajnos azt nem tudom, hogy hány kilós. Esetleg teszek fel képet a karfiolról.2013. nov. 12. 17:36
1/2 anonim 



válasza:





Valamennyi szára legyen. Mondjuk megmosod és előtte letördeled a nagy vastag szárról ott középen és megfőzöd.Nyilván nem egybe rakod fel főni. I kg hús jónak hangzik, de én hús nélkül szoktam, szóval fogalma sincs.
2/2 anonim 



válasza:





A nagyon vastag szárát levágod, de hogy egyben maradjon a fej.
Forralsz vizet, abba belerakod pár percig főzöd.
ha már olyan félig megfőtt, akkor kiveszed a vízből, lecsöpögteted és beleteszed egy magasabb jénai tálba.
A darált húst megcsinálod mint a pörköltet, és ráöntöd a karfiolra úgy hogy ellepje, ezért mondtam hogy magas legyen a tál.
Rakhatsz rá tejfölt, sajtot, és készre sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!