Hány éves korotokban kezdtetek el főzni? Rendszeresen főztök? Heti kb hány alkalommal?
ma 18:07
az én osztálytársaim is 1-2 kivétellel, elakadtak a tészta főzésnél. És tök jó érzés azt mondani hogy én tudok főzni ha még nem is vagyok profi.
ma 18:20
Elvégre gyakorlat teszi a mestert! :-)
ma 18:25
pedig szakácskönyvek olyan egyértelműek :D De a legjobb mikor anyu elmagyarázta hogy mit hogyan kell, meg rengeteg dologra magamtól jöttem rá
ma 18:32
A pasik veled tuti jól járnak és persze a család is, meg majd a gyerekeid :-)
ma 18:36
Gyakorlat teszi a mestert 22 éves vagy elvileg, ha majd lesz saját családod úgyis belejössz a főzésbe :-)
ma 18:49
Hát nem a legjobb módon kezdtél el háziasszony lenni :( :( :(
ma 18:52
Hihi, hát istenem a nagy izgalom… :) De legalább örök emlék marad! :-)
Én 27 vagyok és fiú.Nem olyan rég kezdett érdekelni,kezdtem ilyen egyszerűvel mint mákostészta stb.Múlt szombaton a kedvesemet leptem meg egy vacsorával.Igaz hogy zacskós raguleves volt,de hozzá sültkrumpli és rántott hús.Jó tudom nem nagy dolog megcsinálni de szerintem kezdetnek nem rossz :D
Ja és finom is lett.
ma 18:53
Saját ízlésnek megfelelő konyhában 100x jobb főzni:) HAJRÁ! :-)
ma 19:04
Kezdetnek tényleg nem rossz! Sőt! Fiú létedre meg csak gratulálni tudok, jó férj lesz belőled! :P :-)
18:53 vagyok
én is így gondolom, bár páromat erről majd meg kell győznöm, mert most nem vagyok az a kimondott házitündér, de nem félek, mert tudom hogy hamar rájön, hogy tudok az is lenni :)
Én is 10-11 évesen kezdtem komolyabban,minden hétvégén csináltunk sütit, abba mindig besegítettem , most már mindent megtudok csinálni magamtól.
Komolyabb ételeket pedig bármikor elkészítek :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!