Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki rendszeresen használ...

Aki rendszeresen használ tönkölybúza lisztet sütéshez, meg van vele elégedve?

Figyelt kérdés
Elsősorban a tönkölybúza-fehérliszt érdekel, mert teljes kiőrlésűből maradok a sima lisztnél, mert a tönkölyös elég drága. A lassú felszívódás miatt szeretném használni a fehér változatot olyan receptekhez, amelyikbe nem jó a teljes kiőrlésű liszt.
2010. jún. 4. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogyha fehér liszt, akkor mitől szívódna fel lassabban, mintha sima búzaliszt lenne?
2010. jún. 4. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

én se teljesen értelek, de sztem nem olyan drága 1 kg teljes kiörlésű tönkölyliszt, én szoktam vele sütni, sokkal jobban kezelhető, mint a telj.kiörl. rozsliszt...

itt 1 tökjó recept, nagyon szép palacsintákat lehet vele sütni: [link]

2010. szept. 17. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!