Mit sütöttél utoljára? Melyik az a sütemény ami rendszeresen a családi asztalra kerül?
Imádok sütni!A család már "követeli"!:)De néha nincs már ötletem mit is süssek!Igy szeretnénk ötletet kapni:)
Köszönöm szépen!
Ja!És sósak is jöhetnek ám!:)
lajcsi szelet, mézes krémes,kókusz csók, sport szelet, sajtos pogi, képviselő fánk, fekete erdő, sok magos sajtos rúd, gyümölcs torta, dobos torta, keleti csemege,
nálunk ezek a családi kedvencek!!!
tegnap mirelit vajastésztából csináltam lekváros batyut.
20 perc alatt kész volt, már el is fogyott...:)
holnap egy őszibarackos gyümölcstortát csinálok.
egyik nagy kedvencünk a Parfé szelet, gyakran sütök almás pitét, de a diós pitének is nagy keletje van.
muffinokat bármelyik hétköznap is bekeverek és sütök valamilyent.
gyümölcsös piskóta
csokispiskóta
kakaós-kalács
almáspite
vajas-sajtos pogácsa
sós perec
nálunk ezek szoktak lenni:)
Nálunk ez a kedvenc, a négyévesem imádja, könnyű, olcsó, isteni finom, és úgy variálod ahogy akarod.
Ez, a linkben szereplő süti a Horváth Ilona féle kakaóslepény. tényleg a világ legegyszerűbb sütije, de én 10 deka vajjal készítem, kell neki annyi zsiradék.
az eredeti zsírral készül, tehát az is zsírosabb, mint 5 deka margarinnal.
én sütésálló lekvárral szoktam megszórni a tetejét, ami kicsit belesüpped, isteni finom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!