Hogyan kell megfőzni a bolti tésztát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 17:53
1/6 anonim válasza:
forrásban lévő sós vizben kell kifőzni. néha megkeverni.
a főzési idő a tészta fajtájától függ. a spagetti tésztánál kb 8 perc
2/6 anonim válasza:
ha pedig nem szeretnéd, hogy összeragadjon, akkor a vízbe is önts egy kevés olajat,meg amikor leszűröd róla a vizet, és beleteszed egy tálba akkor is, majd keverd össze
3/6 anonim válasza:
Jé, én aszittem, hogy a bótba többféle tészta van, oszt a zeggyiket így, a másikat úgy, ahogy rá van írva! De mosmá tudom, mind egyformán! Cérnametélt, lebbencs, gyermelyi meg nem gyermelyi, egykutya! :-D
4/6 anonim válasza:
Utolsó, ha nem ilyen hülyén írnál, igazad is lehetne... XD. már uncsi ez a műszöveg.
kérdezőnek: valóban minden száraztésztára rá van írva a felhasználási/főzési mód, idő.
Ha esetleg külföldi, akkor is rajta kell lennie magyarul is, de egyébként piktogramokkal is jelzik,"írástudatlanoknak ".
5/6 anonim válasza:
Ja,és ne kis lángon csináld,hanem inkább nagyobbon,mert különben szétázik a tészta :/ Csak vigyázz,ki ne fusson :)
6/6 anonim válasza:
Teee, utósó, figyeeejjj! Ne óvasd! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!