Édes savanyú mártáshoz milyen tésztát főzzek? Ti hogyan készititek el? Halottam hogy valaki gyümölcsöt is készít hozzá, de azt hogyan kell elkészíteni megfőzni stb?
Most készitek majd először!
Darál hússal fogom készíteni. Úgy gondoltam, hogy olajon üvegesre párolom a kockázott hagymát. Rá teszem majd a darált húst, sózom borsozom. Aztán fedő alatt hagyom, hogy meg puhuljon a hús. Utána rá öntöm az üveges édes savanyú mártást, és jól elkeverem. A tésztát pedig sós vízben főzöm majd ki.
A gyümi akkor kerüljön rá mikor a hús elfötte a saját levét.
Én savanykás almát, baracokt tennék hozzá mert ezeket az ázsiai konyhákban is gyakran használják,
de pár gomba, 1 karikázott répa is mehet bele
Rizstésztát használnék ezt nem kell fözni elég a végén bele dobni mikor már minden puha
bele dobod,
rá a ferdő 1-2 percig forralod,
lekapcsolod a gázt,
10 p. fedőstől hagyd piheni a maradék levekben és a gőzben megfő.
Ha nincs használj kifött rizst vagy félkeményre fözött spagettit ugyanugy jár el mint a rizstésztánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!