Hogy kell elkészíteni a savanyú vetrece nevű ételt?
Figyelt kérdés
Anyukám régen étteremben dolgozott, de nem emlékszik rá pontosan hogyan is csinálták. Mindenhol tejfölösen írják, de azt mondja, az nem volt benne. Tudna valaki segíteni?2010. máj. 6. 21:04
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Egy régi recept: Marhafelsált csíkokra vágunk,sózzuk és megpároljuk. Vöröshagymát karikára vágunk,zsíron megpároljuk,összekeverjük a hússal,borsozzuk és készre főzzük.Amikor már majdnem puha,akkor egy kevés ecetet teszünk hozzá. Aki akar,tehet rá tejfölt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!