Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell ilyen tésztát megfőzni?

Hogy kell ilyen tésztát megfőzni?

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésért de nagyon nem értek az ilyen dolgokhoz.

[link]


2011. jún. 3. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
A csomagolásra rá van írva :)
2011. jún. 3. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy az összes többit: felraksz jó sok fizet főni, amikor felforrt, megsózod (az elején is lehet, csak akkor lassabban forr fel) és beleöntöd a tésztát. Megkevered, hogy ne tapadjon le az aljára, aztán ha újra forr a víz, akkor kis lángra állítod a tűzhelyet, hogy épp csak bugyogjon (a tészta ugyanolyan gyorsan fog megfőni, hiszen a víz 100 fokos, csak nem fröcsköl és nem pocsékolod a gázt) és kb. 8-10 perc múlva, amikor megpuhult a tészta, leszűröd (legegyszerűbb villával kivenni egyet és kettéharapni, látni fogod, hogy van-e a közeépn még nyers rész).
2011. jún. 3. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jún. 3. 13:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!