Rántás íze van a paradicsomlevesnek! Kifő majd ez az íz?
Figyelt kérdés
megcsináltam a rántást ahogy kell, beleraktam a paracsiompürét és a vizet meg egy fej hagymát és zeller zöldet. kezd összefőni megkóstoltam és totál rántás íze van pedig raktam bele cukrot is. Kifog ez az íz főni vagy valamit elrontottam? meg a hagyma ízét is eléggé érezni. szóval nem paradicsom leves íze van....2013. nov. 22. 13:18
1/3 anonim válasza:
Paradicsom leves alá mi nem is szoktunk rántást. Max. hagymát szoktak alá pirítani, de akkor annak hagymás paradicsomleves íze van. Szerintem amit te csináltál, annak olyan ízének kell lenni. Ha másfélét szeretnél, akkor csak simán főzd meg a paradicsompürét, esetleg higíts rajt egy kicsit és fűszerezd. Mi is így szoktuk, mert a paradicsomlevesben nem szeretjük azt a rántásos ízt.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, internetről van a recept és én mindenhol úgy találtam hogy rántás kell alá...már kezd jobb lenni ahogy fő, hát majd meglátjuk.
2013. nov. 22. 13:30
3/3 anonim válasza:
Mi sem teszünk alá rántást, úgy szörnyű íze van, csak egy nagyon kevés hagymát pirítunk és arra öntjük rá a sűrített paradicsomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!