Finomfőzeléket, hogy lehet elkészíteni rántás és habarás nélkül?
Figyelt kérdés
Mindenféleképpen liszt nélkül szeretném, mert fogyózok!
Előre is köszönöm!
2012. júl. 21. 16:21
1/5 anonim válasza:
Fözzel bele nehany kanal zabpelyhet,az sürit is kicsit es laktat is,en sargarepa levesbe hasznalom.
2/5 anonim válasza:
Turmixolj össze a zöldségből egy részt, azzal sűritsd. Más szine lesz, de az izén nem változtat. Vagy esetleg kevés összeturmixolt főttkrumplival is sűritheted.
3/5 anonim válasza:
Egy kis tejfölbe keverj keményítőt, azzal sűrítsd, bár egy kiskanál liszt nem oszt és nem szoroz a fogyókúránál!
4/5 anonim válasza:
Csak párold a zöldségeket egy teáskanál olajon, és zsírszegény joghurttal keverd a végén össze, ha nagyon szigorú vagy magadhoz. az a pici zsiradék kell egyrészt ,hogy jópár vitamin csak abban oldódik, másrészt a zsiradék az ízvivő anyag is. zöldfűszerekkel nyugodtan javíthatod az ízhatást. póré, snidling, bazsalikom , petrezselyem stb.
5/5 anonim válasza:
simán párolt meg és inkább ez legyen a köret vagy keverd rántottához, rizshz, tölsd tojásba, húsba, csinálj belőle salátát jobban jársz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!