Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami jó kis egyben sült...

Van valami jó kis egyben sült karácsonyi karajreceptetek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 06:34
 1/8 anonim ***** válasza:

aszalt gyümölccsel töltött karaj

fehérborban beáztatok aszalt fügét, barackot, szilvát mazsolát egy éjszakára.

A karajt shosszában bevagdosom 4 csíkben sózom borsozom és minden nyílást megtöltök egy fajta gyümölccsel.

A tetejére mézet csurgatok és befedem baconnal. Majd mehet mehet a sütőbe.

Őszintén megmondva én nem igazán szeretem, de a családban nagy favorit.

2013. nov. 20. 08:15
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. nov. 20. 08:36
 3/8 gömbicica ***** válasza:

[link]

remélem be tudsz lépni.

Ezen bogarászhatsz :-)

sütiket, és töltött karajt is találsz valahol.

Lapra szeletelni egy jó másfélkilós hosszukaraj darabot.

azt füszerezni sózni és füszerezett darálthussal kenni, feltekerni mint a bejglit összeköt, süt, rögtön ne szeleteld fel.

Ez a lapra vágás nem tudom elképzelhető-e? hentes nem értette.

jó éles lehetőleg vékonyabb pengéjü késsel elkezdesz belőle vágni nem szeleteket, mint egy rántotthushoz, hanem hoszabbik oldalán laposan kb 1 cm vastagon haladsz lassan a husi közepe felé. ha visszatekered, ugy néz ki mint a bejgli.

ha meglátod a képen meg fogod érteni. érdemes megkeresni, le van irva. nagyon finom és dekorativ.

Üdv. Gömbicica :-)

2013. nov. 20. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:

A nagy egyben lévő karajt felvágom mintha szeletelném ,de nem vágom át teljesen :

A szeletek közé hagymát szalonnát kolbászt teszek . Hurkapálcávál összefogom :

Evvel páccal bekenem. sütés elött 2 napal.

BBQ Mártás

Hozzávalók

2 kanál olaj

1 nagy fej vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

1 evő kanál mustár

4 evő kanál barna cukor

1dl sör

2 evő kanál worcesterchire szósz

5dl kechap

A hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk mindent. Nagyon lassú tűzőn KB 45perc ig. főzzük.

Sült húsokhoz és pácolásra alkalmas:

Nagyon alacsony hőfokon 150 C sütöm 2 órát majd 170 Cfokon még 1,5órat ha már megsült és nem nyeres leveszem a foliát és rápiritok ,hogy szép piros legyen : Tarjával is finom :

2013. nov. 20. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Omlos,vajban sult,baconos pulykamell,ez minden karacsonykor elkeszul. Feher, vajpuha hus egy kis baconos fustolt izzel,mennyei es

szaftos.

Nem konkretan karacsonyi,de szinten finom a kakukkfuves,kivul ropogos csirke, a sutotokos csirke es a sajtmartasban sult,fustolt sajtos tepsis csirke.:)

2013. nov. 20. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó tök jókat írtál, nekem tetszenek, csak akérdező karajt kért:( Én azt tök ritkán szoktam sütni, egyedül ez az aszaltgyümölcsös. Mondjuk az a gyümik miatt karácsonyos nekem:)
2013. nov. 20. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi ilyesmit szoktunk csinálni,csak az uborkát is felszelve tesszük bele.És finom kolbászt is szoktunk beletenni :) : [link]
2013. nov. 20. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsanat,ugy olvastam,hogy KAJAreceptetek:). Elnezest.
2013. nov. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!