Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fóliában sült vörös lazachoz...

Fóliában sült vörös lazachoz milyen köret illik?

Figyelt kérdés

#lazac #köret #vörös lazac
2013. okt. 23. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

grillezett zöldség köret

vagy piritott tészta piritott zöldségekkel

2013. okt. 23. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Mondjuk én így csinálnám (paradicsommal stb.), de a vékony hasáb-burgonyát is mellé csomagolnám a fóliába, együtt süljenek meg!

2013. okt. 23. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 doboszoli ***** válasza:
100%
Igen, ha már fólia, akkor így praktikus szerintem is.
2013. okt. 23. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
párolt spárga.
2013. okt. 23. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
párolt répát, zöldspárgát tennék mellé, szezámmagosan, salátával.
2013. okt. 23. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Parolt jazmin rizs, wok zoldsegkeverek vagy roston sult cukkini,padlizsan amit keszitek ha lazacot sutok.
2013. okt. 23. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 bumbi02 ***** válasza:
100%

Gnocci - egyszerű krumpli gombóc, es kis fehérboros mártással tökéletesen illik a halakhoz. (vajas rántást felönteni tejszínnel, majd hozzá fehérbor, só,bors, szerecsendió..:)


Vöröslencse - a lencsét beáztatod előzőleg, majd puhára főzöd, hogy rizottó állagú legyen (mindig kevés vízzel felöntöd, és hagyod hogy elforrja a levét), kevés balzsamecet, mustár, cukor, só és bors..:)


Spenótlevél - a friss spenót levelet kevés vajjal összemelegíted, épp csak annyira, hogy ne fonnyadjon össze, hanem még megtartsa a szép alakját, sóval és borssal kicsit ízesíteni


TEjszínes spenót - az átpasszírozott spenótot (amit mélyfagyasztva lehet kapni), kevés tejszínnel összeforralod és ízesíted


Tönkölybúza - a búzát kevés vajon megpirítod majd felöntöd vízzel/húsalaplével adsz hozzá apró kockára vágott zöldséget (brunoise) például sárgarépa, zellergumó, újhagyma, és így főzöd puhára. (mindig kevés vízzel felönteni, hogy a végén el tudd forralni a levét, és egy szárazabb rizottó állagot kapj)


Ratatouille - egy "francia lecsó" cukkiniből, paradicsomból és paprikából (esetleg kevés hagymával ízesítheted még, hog "Magyarosabb" legyen)

2013. okt. 23. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 Vörösnefelejcs ***** válasza:

AKármi.

A franciák például úgy gondolkoznak, hogy legyen benne többféle szín, ha puha a hal, akkor a tányéron legyen valami roppanós is, ha a halat egyfajta fűszerrel ízesítetted, akkor a köreten más legyen.

Személy szerint basmati rizst és zöldségköretet szoktam hozzá a leggyakrabban csinálni.

2013. okt. 30. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!