Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek miért égett...

Szerintetek miért égett szénné a sült gesztenyém? Így csináltam:

Figyelt kérdés

Egy hete szedtük frissen a szelídgesztenyét.

Ma 1 órára beáztattam.

Utána bevagdostam késsel a héjat x formára.

Még 10 percre tiszta vízbe tettem.

Begyújtottam a gázsütőt, a felire állítottam a hőmérsékletet.

A kistepsi aljára alufóliát raktam és rá a gesztenyéket.

Aztán beraktam, úgy 45 percet volt bent és figyeltem közbe mikor pöndörödnek fel róla a héjak.

Szerintetek mit ronthattam el a készítésben?

Maradt még egy tepsire való adag, amit ehetőre szeretnék megcsinálni. Mit javasoltok, hogyan?



2013. okt. 14. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a tepsibe a sütőpapírra vizet öntök és abba teszem a gesztenyét, így előszőr belül megfő, majd ha a víz lefőtt, akkor megsül, de nem ég el. (persze időben ki is kell venni). :-)
2013. okt. 14. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
kevés ideig áztatad. és csak bevágva kell áztatni 1órát . sokáig volt bent a sütőben.. max 21-25perc elég ..
2013. okt. 14. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!