Szerintetek miért égett szénné a sült gesztenyém? Így csináltam:
Figyelt kérdés
Egy hete szedtük frissen a szelídgesztenyét.
Ma 1 órára beáztattam.
Utána bevagdostam késsel a héjat x formára.
Még 10 percre tiszta vízbe tettem.
Begyújtottam a gázsütőt, a felire állítottam a hőmérsékletet.
A kistepsi aljára alufóliát raktam és rá a gesztenyéket.
Aztán beraktam, úgy 45 percet volt bent és figyeltem közbe mikor pöndörödnek fel róla a héjak.
Szerintetek mit ronthattam el a készítésben?
Maradt még egy tepsire való adag, amit ehetőre szeretnék megcsinálni. Mit javasoltok, hogyan?
2013. okt. 14. 16:17
1/2 anonim válasza:
Én a tepsibe a sütőpapírra vizet öntök és abba teszem a gesztenyét, így előszőr belül megfő, majd ha a víz lefőtt, akkor megsül, de nem ég el. (persze időben ki is kell venni). :-)
2/2 anonim válasza:
kevés ideig áztatad. és csak bevágva kell áztatni 1órát . sokáig volt bent a sütőben.. max 21-25perc elég ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!