Sült burgonyához milyen vastagra szoktátok vágni a burgonyát?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:31
2/3 anonim válasza:
- Ha karikára szelt sült-krumpli, akkor azt kb. fél cm vastagra szelem.
- Hasábba vágva, ha csak rögtön nyersen rakom a zsírba/olajba, akkor lehetőleg úgy szelem, hogy a vastagabbik oldala legyen kb. másfél-két cm széles. Ha először megfőzöm sós vízben, és csak utána sütöm, akkor meghagyom ennél nagyobbra, mert főzve könnyen törik.
- Ha szalmakrumpli, akkor igyekszem, hogy minden oldala kb. 1-1 cm-es legyen!
3/3 anonim válasza:
A szalmakrumplira gondolsz? En vekonyra,mint a mekiben. A chips szeruseghez pedig van ilyen specialis krumplivagom, az szinte atlatszo vekonysagura vagja,azt nem lehet kessel. Steak burgonyahoz, vagy tepsiben sult krumplihoz vastagabbra hagyom. Ha kapok mini ujkrumplit,azt hejaban sutom,akkor fel sem vagom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!